Felt Sensing-kurs på Zoom

Hvordan foregår et Zoomkurs?

Det er noe deilig med å kunne ta et kurs fra egen stue!

Hvis du kvier deg for å ta kurs over nettet, kontakt meg så vi kan se på muligheter for å lage et kurs der du bor og i virkelighet.

Jeg har laget denne siden for å vise hvordan ZOOM-kurs ser ut, og: OBS! Alle mine kurs foregår «live» og kursdeltakere snakker med meg og med hverandre underveis.

Du får tilsendt en lenke på epost, og installerer Zoom i nettleseren din. Lenken er «møterommet» for kurset. Zoom kan brukes både på datamaskin, nettbrett og mobil, men det anbefales å bruke en skjerm som er stor nok til at en opplever å se og få kontakt med alle i gruppa.

Du kan se alle de som er til stede, live, og velge å ikke se deg selv, eller velge å se hele gruppa eller bare den som snakker.

Du kan velge «mute» slik at de andre ikke blir forstyrret av eventuelle lyder rundt deg, eller hvis du må hoste eller lignende.

Det er fint om du benytter øretelefoner, det gir best lyd begge veier.


Kursholderen kan dele gruppa og sette deg i et «rom» med en annen.

Slik får deltakerne øvd på Sensingpartnerskap minst én gang i løpet av hvert møte.

Dere får beskjed når dere skal komme tilbake til hovedrommet, og blir hentet tilbake en viss tid etter beskjeden er gitt.


Etter øving møtes vi igjen i hovedrommet, og deler erfaringer før vi avslutter.


Mellom hvert møte får dere i «hjemmelekse» å møtes og øve mer på Sensingpartnerskap.

Dere avtaler selv tid og sted (kanskje er noen i samme by og kan møtes i virkeligheten).


Etter hvert møte får du tilsendt en lenke hvor du kan laste ned kurset (det som foregår i plenum, ikke par-øvelser/Sensingpartnerskap), og se det igjen senere, hvis du ønsker.

Dette forutsetter at alle deltakerne har samtykket til opptak av kurset. Opptakene blir aldri brukt til noe annet enn å gi tilgang til deltakere på det gitte kurset. Linken til opptaket er lagret på et sikkert sted, og blir slettet etter 30 dager. Opptaket kan lastes ned og lagres på datamaskinen din dersom du ønsker.


Hvordan in-person-kurs foregår (kommer)