Tjenester

Jeg er Vera Rolfine Fryd Lyngmo. Jeg har mastergrad i rådgivning og terapeutisk kommunikasjon fra NTNU og Ulster University (i Nord-Irland), og er i tillegg sertifisert Focusinglærer (Focusing Trainer) av The International Focusing Institute.
Jeg har jobbet i psykiatrien, i arbeid og inkludering, samt med studentrådgivning, og i tillegg underviser jeg i rådgivning og voksnes læring, på bachelor, master og videreutdanningsnivå ved NTNU.
Mer om:
Mitt Felt Sensing-reise
Mitt liv og arbeidserfaringer

Jeg tilbyr rådgivning og veiledning, Felt Sensing-sessions og kurs i Felt Sensing (Focusing)

Rådgivning og veiledning

Vi møter alle utfordringer i løpet av livet, og noen ganger kan det være fint å snakke med noen som ikke er direkte involvert. Kanskje går du gjennom et brudd eller andre tap, kanskje trenger du noen å snakke med om hva du ønsker av livet ditt, kanskje står du overfor ett eller flere viktige valg. Min tilnærming til rådgivning og veiledning innebærer at jeg legger til rette for at du finner svarene som er rette for deg, heller enn at jeg gir deg råd.

Felt Sensing (Focusing)-sessions

Jeg tilbyr også sessions hvor fokuset er på at jeg i starten lærer deg Felt Sensing (Focusing), hvor du ikke trenger fortelle noe om hva du sliter med, men likevel kan være i kontakt med det og gi det muligheten til å bevege seg mot forandring. Les mer om Felt Sensing (Focusing), og se en video hvor jeg forklarer hva du får i en Felt Sensing-session med meg.

Kurs i Felt Sensing (Focusing) på nett i sanntid

Dersom du ønsker å bli en selvstendig Felt Sensing (Focusing)-Partner for utveksling i gjensidige partnerskap tilbyr jeg Felt Sensing og Med-Sensingtrening (Focusing og Lytting). Treningen fører til sertifikatet som gir deg tilgang til gjensidige partnerskap med andre i hele verden og gir et ekstra verktøy for terapeuter til å legge til rette for endring hos klienter. Sertifiakatet er også forutsetningen for å starte Focusinglærer-utdanning, og åpner muligheten for flere avanserte Focusing-kurs i bl.a. Europa og USA.
Per i dag tilbyr jeg mest kurs online, via Zoom.