Om

Velkommen og takk for at du stakk innom Grounded Space Focusing!

Her er litt info om Grounded Space Focusing, og Vera, eieren:

Grounded Space Focusing er websiden for Vera R. Fryd Lyngmos Focusing and Felt Sensing-kurs. Jeg ønsker å tilby deg måter å bli tryggere og romsligere med deg selv og andre, gjennom din egen kropps visdom. Du kan også avtale private, individuelle sessions, og Undrings-sessions, enten du er en erfaren, avansert eller ny Focuser.

Vera R. Fryd Lyngmo har mastergrad i Rådgivning og Terapeutisk kommunikasjon, er sertifisert Focusing Trainer, og har base i Trondheim. Hun har holdt på med Focusing siden 2009, og fikk Focusingsertifikasjonen sin i februar 2018 fra  The International Focusing Institute i New York.

Fokusingkurs og sessions tilbys ansikt til ansikt og på nett, via Skype eller Zoom.

Les mer om Vera og hennes livs- og arbeidserfaringer.

Les mer om Veras Focusing-reise

Les mer om Focusing og Eugene T. Gendlin, han som oppdaget Focusing.

Grounded Space Focusing – inspirasjon for deg?

Her ved Grounded Space Focusing, tar Vera sikte på å tilby (i tillegg til Focusing og lytting-kursserien) interessante og inspirerende måter å gå videre med Focusing og Felt Sensing, og måter å integrere Focusin i livet som en livsferdighet. Focusing kan brukes som en «metode» i partnerskapssesssions, eller med en rådgiver eller terapeut, men Felt Sensing Ekan også være en måte å leve, eller en tilnærming til livet.

Ettersom Grounded Space Focusing også er ment å være en kilde til inspirasjon og undring for Focusere og andre, vil det av og til publiseres tanker, sitater, undringer og erfaringer av og med Focusing, Felt Sensing, Gendlins og andres artikler. Disse innlegene vil være skrevet av Vera selv, deltakere på kursene hennes, av de som mottar Focusing, og andre. Kanskje du ønsker å bidra med noe? 🙂

P.S. Alle fotografier av naturer og steder på denne websiden er tatt av Vera selv.