Felt Sensing (Focusing)-sessions

Jeg, Vera Rolfine Fryd Lyngmo, tilbyr individuelle Focusing/Felt Sensing-sessions, drømmesessions og musing sessions, ansikt til ansikt (i Trondheim) og på nett (via Zoom), både til deg som ikke har prøvd Felt Sensing/Focusing før, og for erfarne. Førstegangssession er gratis, bestill her.

Drømmesession

Har du lyst til å utforske drømmene dine uten å bli gitt en «eksperttolkning». Eugene Gendlin som står bak Focusing/Felt Sensing, utviklet også en måte kroppen din kan tyde drømmene dine for deg på. Jeg tilbyr slike drømmesessions basert på denne metoden.

Jeg tilbyr to former for individuelle Felt Sensing (Focusing)-sessions: (1) som en introduksjon før du starter på kursserien til å bli en Focusing-partner, og (2) som et alternativ eller supplement til andre former for rådgivning og/eller terapi*.
Førstegangssession er gratis

Jeg ELSKER å tenke på, undres og filosofere og diskutere Focusing/Felt Sensing og andre temaer i livet! Derfor tilbyr jeg det jeg har valgt å kalle «Undrings-sessions» i tillegg til individuelle Focusing/Felt Sensing-sessions.

Førstegangssession er alltid gratis, og kan brukes til at vi blir litt kjent med hverandre, du kan stille spørsmål om eller få en smakebit av hvordan jeg jobber, eller om Felt Sensing (Focusing), før du eventuelt melder deg på kurs eller bestiller en individuell session.


*OBS! Felt Sensing-/Focusingsessions kan ikke brukes som erstatning for psykologtimer ved psykisk sykdom, forhør deg med terapeuten din hvis du ønsker å benytte Felt Sensing som tillegg til terapi.


Som introduksjon til Focusing/Felt Sensing

Hvis du aldri har prøvd Focusing før, kan det hende du ønsker å prøve én eller flere sessions for å se om du liker det, før du starter på kursserien som gir deg kompetanse til å delta i gjensidige Focusingpartnerskap.

Du kan prøve ut individuelt først med meg, eller med en annen Focusing practitioner, før du starter på Introduksjonsserien til Felt Sensing og Med-Sensing (Focusing og lytting).

Ta kontakt dersom du ønsker å avtale en session for å se om Felt Sensing/Focusing er noe du vil lære mer om på kurs.

Som selvutviklingsverktøy eller et alternativ til andre hjelpe- eller støttesamtaler

Kanskje passer det bedre for deg ikke å lære Focusing i en gruppe, men du har lyst til å ha noen å snakke med som lytter på en annen måte enn i vanlig rådgivning eller terapi*.

Det kan være du har et livstema eller et problem du vil bli bedre kjent med, eller noe du ønsker å forandre på.

Dersom dette er tilfelle kan du også kontakte meg for å avtale en session for å se om vi vil jobbe sammen.

*OBS! Felt Sensing-/Focusingsessions kan ikke brukes som erstatning for psykologtimer ved psykisk sykdom, forhør deg med terapeuten din hvis du ønsker å benytte Felt Sensing som tillegg til terapi.

Til Undingssessions, TIl 15-minutters gratissamtale, Til Mer om Felt Sensing/Focusing-sessions, Til Mer om Felt Sensing/Focusing, Til Bestille sessions/samtaler