La kroppen din tyde drømmene dine

Kurset er under utvikling, mer info og datoer kommer snart

Denne kursrekka lærer deg å tyde egne og andres drømmer med Gendlin’s metode Focusing, eller Felt Sensing. Metoden er todelt: Du lærer å tyde drømmene ved hjelp av din egen kropps ‘svar’, og du lærer å finne nye handlings-steg fra drømmen.

I tillegg, når du har avsluttet denne kursrekka, får du Focusing- og lyttesertifikatet, som gir deg muligheten til å utveksle Focusing, med eller uten drømmer, med partnere over hele verden, og som er utgangspunktet for å gå videre til Focusinglærerutdanninga.

Lise Brissach: Reinoksens sang

La kroppen din tyde drømmene dine 1

Det første kurset gir deg innføring i de 16 drømmespørsmålene til bruk på egne og andres drømmer, samt Medsensing og innføring i Følt Fornemmelse og Følt Skift

Lise Brissach: Ruin the rain

La kroppen tyde drømmene dine 2

I andre kurset i rekka går vi dypere inn i bias-kontroll og andre elementer som kan stå i veien for at vi forstår våre egne drømmer, og hvordan vi får handlingssteg til å komme på bakgrunn av drømmer og Felt Sensing. Her stifter vi også nærmere kjennskap til kroppens plass i drømmetydning og i Felt Sensing, samt at vi går dypere inn i Medsensing, altså lytting uten å være påtrengende med egne meninger og råd.

Lise Brissach: Take care

La kroppen tyde drømmene dine 3

I dette siste kurset skal vi lære hvordan vi bruker drømmer videre inn i egen utvikling og handlingsstegene til å manifestere seg i livet.